Gastenboek Artibo
pagina: << | 2 | 1 | >> van 2 pagina's.   bekijk / uw reactie

Dick en Marian
Email

Gisteren kreeg Dick voor zijn 50ste verjaardag een workshop partner massage bij Arco. Het was voor ons een bijzondere en fijne ervaring: Arco masseert met vanuit zijn hele lijf en hart en weet zijn passie voor aandachts- en liefdevolle massage op een veilige en prettige manier over te brengen. Hij heeft ons richting gegeven om hier mee verder te gaan thuis.
Arco, bedankt voor jouw rol bij dit bijzondere cadeau!
Hartelijke groeten, Dick en Marian

December 22 2017 (46) e


David en Joep
Email

Hallo Tineke en Arco.

Wij willen jullie danken voor de fijne duo massage. Wat een klasse -warmte en respect.Wij
hebben gevoeld dat jullie dit met bezieling doen.Een zeer fijn ontvangst en een luisterend oor ,we gingen met een ontspannend gevoel de deur bij jullie uit.
warme groeten David en joep

November 6 2016 (45) e


Aafke
Email

Ik heb nu twee maal een reiki massage gehad en na beide keren kreeg ik nieuwe inzichten / levenslessen die op dat moment erg belangrijk voor mij waren. Ik vond het heel bijzonder en zou het zeker een ieder aanraden!

May 16 2016 (44) e


Annet Perdijk
Email

Wat een geweldige avond hebben wij gehad. De persoonlijke benadering en en de massage waren echt top! Ik kan zeggen dat ik nog nooit zo'n goede massage heb gehad. Warm en vriendelijk zijn de juiste woorden. Ik ga zeker eens terug komen.

August 26 2015 (43) e


Hans en Corrie
Email

Met behulp van handboek en video over ontspanningsmassage zijn we op een dag begonnen om een prettige activiteit voor ons samen uit te proberen. Het masseren bleek inderdaad prettig en ontspannend, maar we kregen behoefte aan contact met een deskundige op massagegebied die ons advies zou kunnen geven. Via internet kwamen we bij Artibo terecht. Gistermiddag hebben we van Tineke geleerd om met aandacht voor jezelf en de ander bezig te zijn met masseren. Met praktische tips en inspiratie zijn we zeer voldaan weer naar huis gegaan. Deze middag met heeft een diepere laag in het masseren aangeboord waar we blij mee zijn. Tineke, bedankt voor jouw aandacht!

April 25 2015 (42) e


Annet en Tom

Ter ere van Valentijnsdag hebben wij een massageworkshop voor twee gevolgd. Wij hebben erg genoten van die middag, de sfeer was ontspannen en rustgevend. We hebben bruikbare tips aan deze middag overgehouden.

April 22 2014 (39) e


Rudie en Joke
Email

Op 23 februari waren we 40 jaar getrouwd.Mijn man had al eens gezegd dat hij graag een massage wilde.Ik heb een afspraak gemaakt en hem alleen een de postcode gegeven en heb hem op pad gestuurd met de tom tom.
We kwamen in Zutphen aan en werden door een vriendelijke Arco ontvangen.Hij wist nog niet wat er ging gebeuren.Pas toen Arco de deur open deed en de 2 massagetafels zag staan wist hij het en werd heel blij.Na een lekker kopje thee werden we uitgenodigd om op tafel te gaan liggen.De massage was heerlijk. Arco en Tineke gaan heel zorgvuldig met je om. Het geeft een heel vertrouwd en warm gevoel.
Het is een aanrader om dit doen. Dank jullie wel voor dit begin van ons 40 jarig huwelijksfeest. Rudie en Joke uit Neede

March 3 2013 (36) e


Daphne
Email

Zojuist opnieuw genoten van een massage van Tineke. Wat kan zij super masseren. Echt een aanrader. Ik kom zeker terug!

February 6 2013 (34) e


Roland en Connie
Email

Zaterdag een workshop partnermassage gevolgd ( een cadeau van onze meiden) wat een gastvrijheid allemaal. Tineke en Arco zijn beide zeer betrokken en hebben heel veel kennis in huis. Het voelt aan als een warm bad. Heerlijke thee met wat lekkers erbij, nootjes, fruit en koekjes. We hebben heerlijk genoten. Totaal duurt deze workshop 3 uur maar wij zijn bijna 3 1/2 uur binnen geweest, hier wordt niet op de klok gekeken, wat een rust!!! Bedankt lieve mensen we hebben het fijn gehad.

December 3 2012 (33) e


Susan

Afgelopen dinsdag kwam ik vol verdriet voor een Ayurvedische massage bij Tineke. Zij stelde voor om ook een Reiki behandeling te doen. En wat er toen gebeurde, er verdween een donkere wolk uit mij. Ik had weer ruimte om adem te halen, voelde me letterlijk lichter worden, ontspannen en soepeler. Voor mij een wonder. Een vervolgafspraak staat al. Tineke, ontzettend bedankt. Het verdriet is draagijk geworden.

November 22 2012 (32) e


Carolien
Email

Afgelopen donderdag een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. De 2e keer, een echte aanrader, ook om cadeau te geven!

September 16 2012 (31) e


Patrick
Email

Een week geleden heb ik een Ayurvedische massage van Tineke gehad. Het was echt een heerlijk ontspannende massage. Ook werd er voor en na de massage genoeg tijd genomen om alles even te bespreken.

Nu, een week later merk ik dat de massage mij echt goed heeft gedaan.
Ik heb meer energie, ik onderneem meer dingen en voel me veel positiever en in balans.

Bedankt Tineke en tot de volgende keer!

September 4 2011 (29) e


Martin
Email

Gisteren een uur reiki massage gekregen van Tineke en dat was heerlijk. De rust, sfeer en energie van zowel de locatie als Tineke waren erg fijn. De volle en diepe aandacht maakt het verhaal compleet. Een mooi voorbeeld hoe iemand in mijn beleving moet behandelen.

Groet en bedankt,

Martin

March 6 2011 (28) e


Arjan & Sam
Email

Gisteren een heerlijke duomassage gehad.We hebben genoten, de sfeer, de openheid en de persoonlijke aandacht waren overweldigend. Je wordt met open armen onthaald en je voelt dat deze mensen hen passie uitoefenen. Alles draait om rust en tot jezelf komen.
Een absolute aanrader voor een uitje voor 2!!!

February 2 2011 (27) e


annette
Email

Het is alweer enige tijd geleden dat ik bevallen ben van een schitterende zoon. Een paar dagen na de bevalling kreeg ik helaas wel een fikse borstontsteking. De koorts was redelijk snel over, maar ik voelde me nog heel miserabel en de onderkant van mijn borst was nog knal rood en hard. Mijn zoontje wilde er ook niet graag uitdrinken terwijl dat nou juist zou moeten voor herstel. Volgens de lactatiekundige zou het 2 tot 6 weken duren voordat het weer helemaal over zou zijn.. help! Tineke heeft me een dag later uit de brand geholpen, ze heeft me reiki gegeven en direct daarna heeft mijn zoontje 'm helemaal leeg gedronken! De rode plek was direct verdwenen en na een paar dagen was mijn borst weer normaal. Na de reiki heb ik van Arco nog een heerlijke nek massage gekregen, wat een verwennerij! Ik heb een heerlijke verloftijd gehad waarin ik me wonderbaarlijk energiek voelde. Dat is genieten dus! Dank je wel, Tineke en Arco!

October 19 2010 (26) e


Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap