Herstelmassage


Herstelmassage met Reiki,

De bevalling is een intens gebeuren wat diep in je leven ingrijpt. Een prachtige ervaring. Maar soms ook een enorme krachtsinspanning die op lichamelijk, emotioneel en psychisch gebied veel van je vraagt. Bovendien kan het gebeuren dat het anders verloopt dan waarop je gehoopt had; bijvoorbeeld dat je weeen opwekkende middelen krijgt toegediend of  dat je onverwacht een keizersnede moet ondergaan.

En ook al verloopt een bevalling soepeltjes, dan nog vinden er na een bevalling  grote fysieke, hormonale en psychische veranderingen plaats en moeten je lichaam en psyche zich weer op een nieuwe situatie instellen en een balans hervinden.

Als het je eerste kindje is, krijg je er een nieuw rol in je leven bij: je bent moeder geworden! De veranderingen zijn dan nog ingrijpender. Er wordt niet voor niets wel eens gekscherend gezegd; 9 maanden zwanger betekent  9 maanden ontzwangeren.

Om nu dit ontzwangeren te ondersteunen is een Herstelmassage in combinatie met Reiki heel heilzaam om zo gemakkelijker weer je balans te hervinden in deze nieuwe situatie. Ook als je een keizersnede hebt ondergaan, en je nog niet op je buik kunt liggen, kan je een herstelmassage krijgen. We gebruiken dan een zwangerschaps-
massagekussen, zodat je rug gemasseerd kan worden terwijl je op je rug blijft liggen. Als je niet in staat bent om te komen, kun je eventueel in je eigen huis gemasseerd worden.
Kortom; de herstelmassage wordt helemaal op je eigen behoefte afgestemd!
 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap