Chakra- en aurahealing


Wat is het

 Chakra- en aurahealing zijn geneeswijzen van ons energetisch systeem. Want behalve het fysieke lichaam, dat iedereen direct kan voelen, is er ook nog een energetisch systeem, bestaande uit Chakra's aura's en meridianen, waarin de levensenergie (ook wel Chi, Ki of prana genoemd) kan stromen. Het is deze levensenegie die ons doet leven.
Tijdens de healing wordt gekeken hoe de conditie van het energetisch systeem is, wordt het schoongemaakt en worden verstoringen verholpen.

Wat kan Chakra -en aurahealing betekenen

Aangezien we mens zijn in interactie met andere mensen en omgevingen zijn verstoringen in ons energiesysteem lastig te vermijden. Daarom is het nuttig om regelmatig je aura's en Chakra's te laten healen om te voorkomen dat verstoringen steeds vastere vorm gaan aannemen en zich op den duur ontwikkelen tot fysieke klachten.
Een scan van het energiesysteem geeft ook nuttige informatie en een stuk bewustwording waarom bepaalde verstoringen bij iemand optreden. Hierdoor wordt het steeds beter mogelijk om verstoringen te voorkomen, doordat je anders met gebeurtenissen in heden en verleden op het levenspad om gaat.
Dit alles geeft meer inzicht, bewustwording, harmonie en gezondheid.

De behandeling

We starten met een korte introductie waarin wordt stil gestaan bij het menselijk energiesysteem en bij de eventuele klachten die je graag wilt laten behandelen.
We bepalen in overleg of eerst de Aura danwel de chakra's worden onderzocht en gehealed.
Afhankelijk van de situatie kan de behandeling 1 à 1,5 uur duren.

 Tijdens de behandeling legt en beweegt de healer de handen op verschillende plaatsen op of boven het lichaam. Hierbij wordt soms ook de pendel gebruikt als hulpinstrument.
Dit kan gecombineerd worden met Reiki.

De behandeling wordt gegeven op de massagetafel waarbij de kleren worden aangehouden.
Vaak voelen mensen zich steeds meer ontspannen en soms voelen ze van alles in hun lichaam ‘stromen'.

Chakra- en aurahealing kan als een losse behandeling worden gegeven bijvoorbeeld als je nieuwsgierig bent hoe ‘de vlag erbij hangt', maar het kan ook in vervolgsessies naar behoefte worden gevolgd om het energiesysteem steeds te reinigen en goed te onderhouden.

Na afloop is er thee en tijd voor een kort nagesprek.
Chakra- en aurahealing is niet bedoeld als vervanging van een reguliere medische behandeling, maar kan deze perfect ondersteunen en aanvullen.

Door de gunstige ligging van onze praktijk in Zutphen zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen en Lochem.

Stel gerust uw vraag door hier te klikken. 

 

 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap