Hotstonemassage


Wat is het

Warme stenen werden al in de tijd van de oude Grieken en Romeinen gebruikt in badhuizen. Ook Inca's en indianen gebruikten warme stenen als weldaad voor spieren en gewrichten. In oosterse culturen werden warme stenen gelegd op acupunctuurpunten en op meridianen om energie beter te laten stromen. Hotstonemassage als warmtemassage kent dus een lange traditie.

Bij hotstonemassages worden warme stenen (ca. 50° C) op het lichaam gelegd en wordt met warme stenen gemasseerd. De warmte wordt geleidelijk aan het lichaam afgegeven en voelt heerlijk aan. Door de combinatie van warmte en beweging wordt een diep effect bereikt op het spierweefsel. Hierdoor wordt de bloedcirculatie extra gestimuleerd en treedt een sterke reiniging van het lichaam op (ontgiften).

Bij hotstonemassages die wij verzorgen worden massages met warme stenen afgewisseld met grote en rustige strijkingen en knedingen met onze handen. De warmte die geleidelijk en diep in het lichaam doordringt, maakt het mogelijk om spieren dieper te masseren waardoor het totale effect nog groter is.

Na afloop is er thee en tijd voor een kort nagesprek. Veel drinken na afloop is erg belangrijk.

Voor wie speciaal bedoeld

Hotstonemassage is speciaal bedoeld voor mensen bij wie spanningen zich hebben vastgezet in het lichaam. Het verlicht ook pijn in bijvoorbeeld de onderrug. Voor mensen met spier-
blessures en gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose
is hotstonemassage weldadig.

Wij raden deze massagevorm af aan mensen met koorts, ontstekingen, burnout, trombose en bij het gebruik van bepaalde medicijnen zoals prednison en ontstekingsremmers.

Door de gunstige ligging van onze massagepraktijk in Zutphen zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen en Lochem.

Stel gerust uw vraag door hier te klikken. 

 

 

 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap