Mediumconsult


Als je je qua energie, psyche of emotioneel niet optimaal voelt .....
Als je voelt dat bepaalde plekken in huis niet fijn zijn .....
Als jouw kind ' s nachts angstig is .....
Als je met bepaalde vragen over je leven blijft zitten ......
Als er gezins- of familieproblemen zijn .......

Als je beseft dat je vastzit in bepaalde patronen in je leven ......
Als je meer duidelijkheid wilt over relatie- en of gezondheidsproblemen .......
Als blijkt dat jouw energiebalans steeds verstoord blijft ......
Maar misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat jouw ziel of de wereld 'Boven' jou te vertellen heeft .....

Dan is een mediumconsult mogelijk iets voor jou!
Je kunt een mediumconsult los doen, maar het kan ook heel goed een onderdeel zijn van een behandeling die ook massage, Reiki, aura- en chakrahealing omvat.

Als je een aanvullende ziektekostenverzekering hebt voor alternatieve geneeswijzen, dan worden deze behandelingen door de meeste verzekeraars vergoed; dit gaat niet ten koste van je eigen risico.
(Zie de website: www.heelhuis-artibo.nl voor de dan geldende tarieven).

Tijdens een mediumconsult kunnen we belemmerende innerlijke overtuigingen op het spoor komen. Ook kan het zijn dat bepaalde beslissingen uit je kindertijd (of eerder) nog steeds sterk doorwerken in je huidige leven.
Tijdens een mediumconsult wordt op verschillende manieren hieraan gewerkt zoals regressie, invoelen, 'innerlijk kind werk' en bewustwording op diep (ziels)niveau, waardoor er ruimte kan ontstaan voor andere overtuigingen.

Soms is er contact met overleden dierbaren, worden delen die niet meer dienstbaar zijn opgeruimd of worden plekken energetisch gereinigd. Gezins- of familieproblemen kunnen inzichtelijk worden gemaakt d.m.v. 'opstellingen' waarbij stenen worden gebruikt. Ook is het mogelijk dat er op zielsniveau 'boodschappen' zijn voor jou, waarmee je in contact kunt komen.

Wat er bij een mediumconsult gebeurt en naar boven komt is telkens anders. Als medium ben ik dienstbaar aan het grotere geheel.
Als je voelt dat een mediumconsult jou mogelijk vreder kan helpen, neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Stel gerust je vraag door hier te klikken.
Volg je intuïtie die aangeeft wat goed voor jou is.  

 

 

 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap