Workshop partnermassage


Misschien voel je spanning in je lichaam, heb je last van je schouders, nek of onderrug, of voel je pijn in je kuiten. En je denkt: ‘Wat zou het fijn zijn als mijn partner mij wat vaker zou masseren'.

Voor al deze mensen die graag in de beslotenheid van de eigen relatie meer vertrouwd willen raken met het masseren, hebben wij een korte workshop ontwikkeld.

 Tijdens deze massageworkshop leer je om met ‘gevoel' te masseren en is er ruimte om je intuïtie te volgen. Je kent immers je partner en weet - zonder het misschien te beseffen - wat goed voelt bij de ander. Je leert basale massagetechnieken die je hierbij helpen.

Tijdens de workshop partnermassage richten wij ons primair op het masseren van schouders, rug, benen en voeten. Alle massagetechnieken worden eerst voor gedaan en daarna kun je deze zelf naar eigen inzicht en gevoel op elkaar toepassen.
We geven veel praktische tips mee voor het masseren thuis in jouw eigen situatie. Uiteraard stemmen wij de workshop af op individuele wensen.

De massageworkshop duurt ca. 3 uur. Je wordt ontvangen met thee en wat lekkers, waarna je direct begint met een intuïtieve massage van de rug om te voelen hoe het is om je partner met alle aandacht aan te raken. Vervolgens wordt dit uitgebreid met het oefenen van verschillende massagetechnieken. Er is voldoende tijd om te delen hoe de massage wordt ervaren, zowel door de partner die wordt gemasseerd als door de partner die masseert.

De workshop kost €129,= voor 2 personen. Dit is inclusief een praktisch boekje over masseren dat je na afloop mee krijgt. Je kunt bellen voor het maken van een afspraak. Dan kunnen we gelijk individuele wensen bespreken.

Door de gunstige ligging van onze massagepraktijk in Zutphen zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen en Lochem.

Stel gerust uw vraag door hier te klikken. 

   Massagepraktijk Artibo | Deventerweg 121 | 7203AE Zutphen | T: 06-49847410 | © Chair-man.nl webdesign | sitemap